Ц Е Н И :

Видео заснемането се извършва с цифрови видеокамери, безогледални и DSLR в HDV и 4K създаващи кинематографска визия и цвят в CINEMAGMMA Color Technology или актуалната в последно време S-Log и LUT визия.

Фотографирането също се извършва с най-новата DSLR и безогледална фото техника от Sony.

По време на заснемането се използва специално студено led и луминцентно осветление, което не отделя допълнителна топлина.

Обработката се извършва на работна станция за нелинеен 4K & 3D монтаж /4096 x 2160 или 1920 х 1080/, конфигурирана за максимално качество, цвят и превъзходна картина, прецизно прегледана на 4K монитор от последно поколение с десет битова матрица и точна калибровка. 5+1 канален DOLBYDIGITAL SURROND звук. Прецизна постобработка на всеки детаил за да съхрани цялата дълбочина, образ и колорит от събитието, което вече е отминало. Готовият материал се записва на флаш носисител или BluRey DISK и на други носители.

Пакетни услуги:

 • * Сватбено тържество:

ВИДЕО -видеоформат FUL HD 16/9: до 4 часа = 900 лв. / . / до 5 часа = 950 лв./. - краен продукт /това е времетраенето на видеозаписа на флашката/ в цената e включен и монтаж и видеоклип. И още един бонус получавате - паралелно видеозаснимането до три видеокамери на определени моменти,например ритуала на бракосъчетанието, в църквата, първия сватбен танц и други моменти Изработка на видеклип.За 4К формат цената е същата като се добавя флашпамет която е ориентировачно около +20 лв.

Студиото предлага и:

"БОНУС ПАКЕТ Видео + Фото" (видеозаснемане + фотозаснимане ) - включва до 5 часа видеозаснимане с всички екстри а за определени моменти заснемането се извършва до три видеокамери и безогледалка на важните моменти. Фотографиране от професионален фотограф през цялото време на сватбеното тържество + фотосесия избрана от младоженците по време не сватбения ден и неограничен брой брилянти фотоси, и за всичко в пакет - 1600 лева . Към пакета получавате подарък флаш памет в красива опаковка със вашите снимки и други подаръци изненада.

4K " Заснимането се извършва с безогледална жироскопна система и няколко обективи. Включва до 4 часа заснет материал и изработка на видеоклип.

4К + Фото - 1700 лв. В цената е включено 4 часа краен продукт + фотозаснимане през цялото времетраене на тържеството и фотосесия в рамките на сватбения ден.

Примерен работния ден на фотографите и видеоператорите от Mirchev Studo:

Дневна сватба сутрин от 8 ч. до към 17 часа следобед.

Вечерна (от 14 ч. следобед до към 1 часа след полунощ), не-повече от 11 часа времетраене. В това време се включва и фотосесията. Овъртайм, фотосесия извън това врементраене или през друг ден се договаря и заплаща допълнително!

Включване и заснимане с дрон по желание + 400 лв.

За заявка се договаря и предоставя депозит от 200 лв. , а при отдалеченост се предоставя банкова сметка. След края на сватбеното тържесто се заплащат до две трети от договорената сума, а при получаване се финализира цялата сума. Времетраенето за изработката е от 1 до 3 месеца. Допълнителни копия на дискове или флашпамет и материали се договарят.

Поставянето на видеозаписа в Yutube също се договаря.

 • *Заснeмане на КЪНА /kina/ - Видео и фото -HD-400 лв. , 4K 450 лв. за цялата вечер.

Студиото разполага и ползва собствен транспорт и при отдаличеност на повече от 20 км се начисляват пътни разходи.

 • * Изписване на новородено бебе:

Филмирането на самото изписване от родилния дом включва изработка на видеоклип видеоформат 4К на флаш памет - 80 лв. . Допълнително заснимане у дома на щастливите родители се договаря и заплаща допълнително.

 • * Свето кръщение:

Заснемане с две видеокамери плюс видеоклип и фотозаснимане . При видеозаснимането се използва и втора камера с монтаж и същевременно се правят и фото снимки , цена за всичко е 130 лв. Допълнително видеозаснемане след ритуала и извън църквата се договарят допълнително.

Заснемане на ГЕЗЕ - фото и видео на цялото събитие - 140 лв. В тази цена влиза и фотозаснимане и получавате на носител по желание BLURЕY disk или флашпамет.

 • * Рожденни и именни дни или детско парти:

видеоформат HD : до 1 час - 140 лв. Цената включва и фотозаснимане.

4К до 30 мин.- 120 лв. до 1 час -200 лв. Цената включва и фотозаснимане.

Фото сесия до един час - 50 лв. Флаш памет не влиза в цената.

 • * Абитуриентски балове:

Индивидуални балове - за цялата вечер, включват видео + фото.

Възможен е и вариант само фотограф - само снимки в клас, другарската и балната вечер и индивидуални снимки. Цена 25 лв за човек.

 • * Семейни събития и тържества, юбилеи и чествания, фирмени събития:

видеоформат HD или 4К (по договаряне).

 • * Обществени мероприятия, концерти, театри и спортни събития:

договаря се според времетраене и по кое време на денонощието.

 • * Документални филми или музикални видеоклипове:

позвънете!

 • * Монтаж на любителски материали заснети на дигитален носител:

монтаж и обработка, които включват корекция(изрязване), цветово и яркостно балансиране на суров материал от мини DV касети или карта памет и изработка на клип с надписи - 30 лв за час.

 • * Прехвърляне на видеоматериали върху различни носители и обратно :

VHS на DVD диск или флаш памет и включва трекинг дигитализиране на касета и засилване цветността - цена- 8 лв. за час. При корекция върху проблемни и разавлени VHS касети се доплаща допълнително 10 лв. Прехвърляне от малки касети цената е същата при дигитал 8 и видео 8 и ще нужно да предоставите видеокамерата. Цената е 10 лева на час.

При по-големи количества и времетраене получавате отстъпка!

ЦЕНИ НА ФОТО УСЛУГИ:

 • * Цифрово фотозаснемане:

Фотограф за сватбено тържество - 600 лв. Снимките се получават на флаш памет.
Работно време на фотографа е ориентировачно около 8 часа. Включва се Фотсесия за същия ден. Ако се прави фотосесияв в друг ден (допълнителен) извънсватбения се доплаща. В цената влиза и обработката на фотосите.

Детска фотосесия за около час времетраене 80 лв. Снимките се получават на носител.

Копиране и отпечатване снимки на хартия в размер 10х15 см.

Изработване на Фото-Книга /твърди корици и страници/- цената се договаря според вида, размера и броя на страниците.

Цените са без начислено ДДС.

/Фирмата е регистрирана по закона за ДДС/

Свържете се
с нас

 • Видеостудио, гр. Хасково, ул. Дунав 26
 • +359 889 56 75 75
 • +359 877 51 10 44 - фото
 • georgi_mir@abv.bg
 • Печатни услуги и производство на кашони "МарКом - МС" ЕООД
 • +359 38 66 31 76
 • +359 885 39 53 13
 • +359 878 39 53 13
 • markompres@abv.bg
 • Шофьорски курс
 • +359 877 16 62 27
 • +359 889 56 75 75

Как да ни намерите?
Местоположение

© 2017 | Печатница МарКом. Всички права запазени.